Om madlavning, hus og have i et Danmark under under besættelsen, hvor der stadig skulle mad på bordet hver dag trods rationering og knaphed. Om kvindeliv og familieliv, om husholdning, opskrifter og opfindsomhed i en krisetid
Hvor finder jeg materialet på biblioteket?
Henter beholdningsoplysninger.
Detaljer om materialet
Type
Bog
Format
illustreret
Sprog
dansk
Emneord
Emnetal
64.109
ISBN
9788702236958
Udgave
1. udgave, 1. oplag (2018)
Omfang
285 sider
Forlag
Gyldendal
Målgruppe
alment niveauvoksenmaterialer
Anmeldelser
Berlingske tidende, 2018-08-29
Weekendavisen, 2018-08-24
Politiken, 2018-10-20
Vurdering: 4/6
Lektørudtalelse
Forbilledlig historieformidling for opgaveskrivere og den alment interesserede læser. Sproget er levende og varieret, brugen af forskellige kilder velfungerende og billedsiden fornem
Læs hele anmeldelsen