Lektørudtalelse
Kort om bogen
Denne bog kommer vidt omkring vitalitet i betydningen sammenhæng mellem sundhed, kvalitet og dyrkning, og henvender sig til læsere med interesse for at se tingene i sammenhæng og for opgaveskrivere på gymnasieniveau
Beskrivelse
Jens-Otto Andersen, f. 1949, er agronom og Ph.D. og har en bred baggrund inden for bl.a. fødevarekvalitet, forarbejdningsteknikker og homøopatiske fænomener. I denne bog skriver han om mad som mere end næringsstoffer, om livskraftige fødevarer, vitatlitet og sundhed, omkostningerne ved konventionel landbrugsproduktion, planter med forunderlige egenskaber, det bæredygtige landbrug, vitaliteten i økologiske og biodynamiske grønsager, helhedstænkning og paradigmeskift i landbruget
Vurdering
Velskrevet og engageret bog om vores måde at leve mere eller mindre vitalt. Vinklen er så bredspektret, at nok kun særligt interesserede vil læse bogen i sin helhed, og opgaveskrivere vil udvælge relevante kapitler. Nogle vil opfatte bogen som polemisk, og andre vil se den som en øjenåbner
Andre bøger om samme emne
En bog, der ude i et lignende ærinde, er den udmærkede Mad vs. fødevarer