Lektørudtalelse

Forfatter: Lone Krøgh

Kort om bogen

Denne bog kommer vidt omkring vitalitet i betydningen sammenhæng mellem sundhed, kvalitet og dyrkning, og henvender sig til læsere med interesse for at se tingene i sammenhæng og for opgaveskrivere på gymnasieniveau

Beskrivelse

Jens-Otto Andersen, f. 1949, er agronom og Ph.D. og har en bred baggrund inden for bl.a. fødevarekvalitet, forarbejdningsteknikker og homøopatiske fænomener. I denne bog skriver han om mad som mere end næringsstoffer, om livskraftige fødevarer, vitatlitet og sundhed, omkostningerne ved konventionel landbrugsproduktion, planter med forunderlige egenskaber, det bæredygtige landbrug, vitaliteten i økologiske og biodynamiske grønsager, helhedstænkning og paradigmeskift i landbruget

Vurdering

Velskrevet og engageret bog om vores måde at leve mere eller mindre vitalt. Vinklen er så bredspektret, at nok kun særligt interesserede vil læse bogen i sin helhed, og opgaveskrivere vil udvælge relevante kapitler. Nogle vil opfatte bogen som polemisk, og andre vil se den som en øjenåbner

Andre bøger om samme emne

En bog, der ude i et lignende ærinde, er den udmærkede Mad vs. fødevarer