Lektørudtalelse

Forfatter: Lene Hedengran Rasmussen

Kort om bogen

Til alle, der gerne vil lave festlige retter med udgangspunkt i principperne bag "Sense", der handler om enkel og velsmagende mad, hvor man bruger sine hænder til at veje maden af. Man spiser kort fortalt efter sin sult og sunde fornuft

Beskrivelse

En bog med festlige retter i konceptet omkring Sense-metoden. Forfatterne bag er Suzy Wengel, der er sammen med sin mand ejer "Center for vægttab" på Fyn, og Laila Celikkol, der bl.a. er kendt fra tv-programmer som "Masterchef". De vil gerne vise, at man sagtens kan følge Sense-principperne, selv om man skal til fest, spise hos vennerne eller selv skal servere mad for gæster. Bogens indledes med noget omkring det sociale ved at spise sammen, derefter retningslinjerne for Sense-metoden. Der er opskrifter til forretter, hovedretter, desserter, knas og sødt. Der er også en række sammensatte menuer, drinks og opskrifter på fonder

Vurdering

Det er en flot samling af festlige retter, der dog ikke er for nybegyndere. Opskrifterne ledsages af fine billeder af de meget flotte anretninger

Andre bøger om samme emne

SW har tidligere udgivet to kogebøger med Sense-mad sammen med Mette Madsen 44 små og store retter og Ida Holm Plan B - de hurtige retter