Lektørudtalelse

Forfatter: Lene Hedengran Rasmussen

Kort om bogen

En inspirerende bog om antiinflammatorisk kost med både opskrifter og teori. Bogen henvender sig til sundhedsinteresserede, der gerne vil have ny inspiration samt viden om antiinflammatorisk kost

Beskrivelse

Bogen er delt i to dele. Del 1 er opskrifter - hurtigmad, morgenmad, salat og råkost, supper, rodfrugter og grøntsager, bønner, tofu og linser, fjerkræ, vildt og oksekød, tilbehør og saucer samt brød, drikkevarer og søde sager. Del 2 er den helbredende kost, dvs. den teoretiske indgang til maden i bogen. Her er indgangen til den helbredende livsstil, mad der skaber balance, det gode fedt og noget om kroppens signaler. Til sidst i bogen er en litteraturliste, et stikordsregister samt et opskriftsregister. Der er primært brugt kendte ingredienser. Forfatteren er ph.d, immunolog, forfatter og forelæser

Vurdering

Det er en kvalitetsmæssig god og inspirerende bog om antiinflammatorisk kost. Der er lækre opskrifter med enkle opskriftsbeskrivelser samt grundig viden om emnet formidlet på en letforståelig måde

Andre bøger om samme emne

Forfatteren har tidligere udgivet bl.a. Det nye selvhelbredende menneske. Der findes også en del bøger omkring antiinflammatorisk kost; de nyeste er: 21 helbredende dage med antiinflammatorisk kost og Antiinflammatorisk hverdagsmad. Der er umiddelbart mere teoretisk stof i den her anmeldte bog