Lektørudtalelse

Forfatter: Stine Grabas

Kort om bogen

Inspirerende kogebog om fermentering med alsidige opskrifter. Nybegyndere såvel som erfarne i fermenteringens kunst kan være med her

Beskrivelse

Bogen indleder med en beskrivelse af fermentering og de redskaber, som man skal bruge samt en introduktion til grundteknikker. Opskrifterne er inddelt i kapitlerne: frugt og grønt, yoghurt og labneh, bælgfrugt og miso, surdeje, drikke og endelig syltning. Bagerst i bogen er der et register. Til hver opskrift følger en udførlig vejledning og en ingrediensliste. Størstedelen af opskrifterne har et ledsagende billede

Vurdering

Inspirerende kogebog om fermentering skrevet på en måde, så alle kan være med. Meget få af ingredienserne skal skaffes i specialbutikker. De flotte billeder gør bogen til en fornøjelse at læse i

Andre bøger om samme emne

 Fermentering minder i høj grad om bogen her i forhold til layoutet, og der er desuden sammenfald på en del af opskrifterne. Ellers er der et afsnit i Plums Sylt!

undefinedFermentering