Lektørudtalelse

Forfatter: Lene Hedengran Rasmussen

Kort om bogen

Veganerkogebog med harmoniske og æstetiske retter til veganere og andre, der vil lave plantebaseret mad

Beskrivelse

I denne veganske kogebog finder man brød, snacks, forretter, mellemretter, hovedretter, desserter og petitfours (her små desserter). Derudover er der forskellige basisopskrifter på olier, syltning, saltning og fermentering samt fond og saucer. Ingredienserne er både velkendte og med nye, ikke så kendte ingredienser imellem. Bagest er et opskriftsregister til hvert kapitel samt et råvareregister. Her er mere end 90 opskrifter fra det veganske køkken

Vurdering

Lækker kogebog der signalerer luksusmad/restaurantmad fra forsiden af, og selve retterne er også lidt luksuriøse at se på. Her er fantastiske smage og pragtfulde kreationer - for de øvede

Andre bøger om samme emne

Der er et sandt boom i udgivelse af veganske kogebøger for tiden. I samme genre findes: Plantebaseret gourmet. Ellers kan sammenlignes med restaurant-kogebøger som fx Kokkeriet