Lektørudtalelse
Kort om bogen
Kogebog for alle der gerne vil leve mere grønt uden at skulle anskaffe sig en masse nye ingredienser
Beskrivelse
Der skal kun 7 ingredienser - eller mindre - til hver af de veganske opskrifter i denne veganerkogebog. Der er opskrifter på tidlig (morgen)mad, frisk, hurtig, nærende, samlende og sød mad. Det er fx suppe, muffins, lasagne, pirogger, ragout og meget andet. De sidste kapitler i bogen viser, hvad der er godt at have på lager, og der er et alfabetisk indeks. På fotosiden er der farvefotos af mange af opskrifterne. Der bruges primært kendte ingredienser, der for det meste fås i velassorterede supermarkeder. Forfatteren har selv været veganer i 20 år og laver hellere sin mad selv, fremfor at købe noget forarbejdet
Vurdering
Opskrifterne er forholdsvis enkle, så de fleste kan være med. Det gør opskrifterne mere overskuelige, at der er få ingredienser til hver opskrift. Det er derfor et godt sted at starte for veganer-nybegyndere
Andre bøger om samme emne
Veganske kogebøger er meget populære, der findes derfor en del nyere veganerkogebøger. Denne kan sammenlignes med Det plantebaserede basiskøkken og Den store veganske kogebog. RS' kogebog har sin force i sin enkelthed med få ingredienser, den har dog ikke ligeså mange opskrifter som de to andre