Lektørudtalelse
Kort om bogen
Ingefær er basisingrediens i denne kogebog, hvor tilgangen er antiinflammatorisk. For alle madelskere, der holder af ingefær eller som ønsker at leve antiinflammatorisk
Beskrivelse
Bogen indledes med et kapitel om ingefærens egenskaber og anvendelse. Dernæst et par sider om særlige ingredienser, hvorefter de egentlige opskrifter gennemgås. Opskrifterne er delt ind i følgende kapitler: Shots, varme og kolde drikke; småretter og salater; varme retter og endelig, det lille ekstra, som indeholder brød og søde sager. Bagerst i bogen er der et opskriftsregister
Vurdering
Inspirerende og lækker kogebog, som er en fryd for øjet. Gennem hele bogen er der illustrationer af alle retterne, som er alsidige og nemme at gå til. Desuden har hver opskrift en god forklarende tekst til udførelsen af retten
Andre bøger om samme emne
Om ingefær findes Ingefær og Ingefær, men begge af ældre dato og som ikke forholder sig til antiinflammatorisk kost. Den ene af forfatterne, Kreutzer, har tidligere udgivet kogebøger om antiinflammatorisk kost, nemlig Den store antiinflammatoriske kostguide og Antiinflammatorisk kost