Lektørudtalelse

Forfatter: Michelé Askja K Hvarregaard

Kort om bogen

Vil du lave lette desserter kun af æg, fløde, mælk og frugt? Så er "Flere dirrende desserter" noget for dig. For alle dessertglade læsere

Beskrivelse

Bogen er fortsættelsen på Marie Holms Budding & andre dirrende desserter, som satte den gode, gamle og glemte dessert, buddingen, på dagsordenen. Holms anden bog i rækken indeholder 25 nye opskrifter på buddinger og 15 forskellige slags tilbehør, samt teknikker til udførelse. Desuden vises tekster og fotos af buddinger, som Holms læsere har lavet

Vurdering

Holm er velrenommeret madskribent, forfatter og trendspotter, og kunne man lide hendes første bog om desserter, vil man elske denne. Her er endnu flere skøre, skæve og vilde kreationer af, den ellers noget gammeldags dessert, budding. Bogen er virkelig flot og vil pynte på enhver køkkenhylde; grafik og layout er lige så glinsende, festligt og lækkert som buddingerne

Andre bøger om samme emne

Det er småt med buddingebøger, udover Budding & andre dirrende desserter. Men en mastodont indenfor den gamle dessert - og buddingekunst - er Den gule dessertbog, som indeholder alle de desserter hjertet kunne begære. Hvis man udelukkende vil nørde i buddinger, anbefales den engelske Pride and pudding. Sidst, i en lidt anden genre, anbefales Holms rigtig gode Foodie, som er hhv. en essaysamling og kogebog