Lektørudtalelse

Forfatter: Anette Brinkløv Liebmann

Kort om bogen

Superlækre basisopskrifter til det veganske køkken, med fokus på uforarbejdede råvarer. Bogen er rigtig god til nye veganere, men også til alle andre, der ønsker at nedbringe deres klimaaftryk på verden

Beskrivelse

En kogebog med grundopskrifter til det veganske køkken. Bogen indeholder basisopskrifter på fx mandelsmør og havremælk, men også opskriften på grønne deller, brød, pålæg, toppings, desserter og meget andet. Bogen lavet med tanken om at man skal forsøge at undgå forarbejdede fødevarer og derfor er der stor fokus på kvaliteten af grøntsagerne. Bogen indeholder farvefotos, opskriften på et basiskøkken samt tips og tricks til det at spise vegansk

Vurdering

Bogen er fuld af lækre basisopskrifter, på alt fra nutella til ketchup. Derudover indeholder den opskrifter på helt almindelige veganske retter, der fremstår indbydende på de farvefotos, der findes i bogen. Bogen opskrifter forudsætter at man har et rimelig stort basiskøkken, men retterne er ikke komplicerede og de fleste burde kunne være med

Andre bøger om samme emne

Der er efterhånden mange kogebøger med vegansk mad fx Veganske retter - superfoods 24/7 og Mega vega, der begge indeholder lækre madopskrifter til veganere og de mange andre, der også spiser plantebaserede måltider