Árni Loftsson

Árni
Loftsson

Digital specialist
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 63
Afdeling:
Digitalisering og web

Arbejdsområder

Jeg er digital specialist og sidder i "Digitalisering og web". Jeg arbejder med digitalisering, helt bredt forstået, på biblioteket. Jeg arbejder med at formidle samlingen på en anden måde, end vi plejer at gøre. At gentænke den digitale formidling både på hjemmesiden, på app’en, på skærmene i biblioteksrummet og på de sociale medier. Kernen for mig er, at vores formidling virker, som brugerne gerne vil have den til, at de tager imod den - ellers går vi andre veje. Succeskriteriet er nemlig for mig, at vi skaber god grobund for læsning, og at vi skaber simple og effektive løsninger for vores brugere, så de benytter det, vi tilbyder.

Hvor finder man Árni i huset?

Jeg er primært på mit kontor, hjørnekontoret, med udsigt til havnen.  Derudover er jeg med i mange projekter, både som projektleder og projektdeltager, både lokalt og nationalt. Der er nemlig meget fokus på det digitale i disse år, og det er et spændende område for bibliotekerne.

En bog, Árni vil anbefale

”The Subtle Art of Not Giving a F*ck” af Mark Manson fra 2016. Det er en fagbog, jeg gerne ville have læst, da jeg var 20 år gammel, så kunne jeg måske have undgået en masse knubs. Så hvis jeg havde en tidsmaskine, ville jeg rejse tilbage i tiden og give den i gave til en yngre udgave af mig selv. En bog fyldt med brugbar visdom.

Jeg er uddannet bibliotekar og webudvikler. Mit arbejdsområde er digital omstilling i bibliotekerne med primær fokus på udvikling af hjemmesiden.

Seneste nyhedsindlæg

Ingen nyheder