Jens Sørensen

Jens
Sørensen

Marketingansvarlig
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 23
Afdeling:
Kommunikation og marketing

Arbejdsområder

Jeg er ansat som marketingsansvarlig og sidder i afdelingen ”Kommunikation og marketing”. Jeg dyrker partnerskaber og opsøger nye samarbejdspartnere, som kan være relevante for biblioteket. En vigtig del af min stilling foregår dermed også ude af huset. Jeg arbejder aktivt og målrettet med at styrke bibliotekets brand og på at gøre os synlige for alle borgerne i Randers Kommune. Det sker i tæt samarbejde med resten af min afdeling og resten af huset.

Hvor finder man Jens i huset?

Jeg er primært på mit kontor, men man kan også møde mig i biblioteksrummet; det er nemlig vigtigt for mig og min rolle at holde øje med, hvad der sker ude blandt vores brugere. Derudover sidder jeg i flere lokale og nationale netværk, for netop at have fingere på pulsen, både i forhold til kommunikation og i forhold til, hvad der sker i bibliotekssektoren af nye spændende tiltag.     

En bog Jens vil anbefale

”Intet nyt fra vestfronten” af Erich Maria Remarque fra 1929. En af alle tiders bedste antikrigsromaner. Den er kort, præcis, skræmmende og meget spændende. En skrækkelig historie formidlet på en formidabel måde. En type af fortælling, som vi som mennesker godt kan lære en masse af. Vi må nemlig ikke glemme fortiden.

Seneste nyhedsindlæg