Jacob Holm Krogsøe

Mediebibliotekar
Telefon:
87 10 68 49
Afdeling:
Team OPLEVELSE

Arbejdsområder:  Videooptagelser, hjemmeside, film, litteratur, tegneserier.

Nystartet bibliotekar med passion for film, tegneserier og bøger - gerne inden for de fantastiske genrer (fantasy, sci-fi, horror).

Jeg glæder mig til at bruge min mediefaglige baggrund på Randers Bibliotek, og sætte mine spidskompetancer i spil sammen med den store viden fra mine kollegaer.

For mig er et bibliotek den perfekte arbejdsplads, da der både er et view til fortiden, nutiden og fremtiden: Man kan både hige og søge i gamle bøger, se de nyeste film, høre musik og dykke ned i et utal af tegneserier og anden cool litteratur.

Derudover er jeg i min fritid redaktør og skribent på online-kult-magasinet Planet Pulp. Så hvis du har brug for lidt vejledning i forhold til afkrogene af populærlulturen, eller "bare" gerne vil have anbefalinger til en film eller bog, skal du bare kigge i min retning.

Sidste blogindlæg

 • Star Wars og Randers

  NyhederTirsdag 10. oktober 2017af jk

  I en kendt galakse temmelig tæt på...

  Læs mere
 • Fifty Shades of Grey

  BøgerTorsdag 12. februar 2015af jk

  Filmatisering af Fifthy Shades of Grey har ramt biografer - og kvinder - verden over. Men hvordan er det gået til, at en historie, der oprindeligt blev skrevet som fanfiction til Twilight, har solgt mere end 100 millioner eksemplarer?

  Læs mere

Randers Bibliotek - Stemannsgade 2 - 8900 Randers - Telefon: 87 10 68 00 - hovedbiblioteket@randersbib.dk