Lene Graugaard-Jensen

Lene
Graugaard-Jensen

Chef for litteratur og læring
Bibliotek:
Afdeling:
Telefon:
87 10 68 79

Arbejdsområder

Jeg er chef for litteratur og læring – den ene af de to chefer på Randers Bibliotek. Mine opgaver er meget centrerede om personaleledelse og om at være ansvarlig for alle de tilbud, vi har til børn og voksne. Jeg har også hovedansvaret for vores samling. Jeg står for læringssamtaler og for at understøtte mine medarbejdere, finde ud af, hvor det knirker for den enkelte, og hvor jeg kan hjælpe med at spille dem gode i organisationen samt hjælpe dem i forhold til kompetenceudvikling.  

Hvor finder man Lene i huset?

Jeg er lidt over det hele, men primært på bagsiden, på kontorerne, til møder. Derudover er jeg afløser på vagten i udlånet, hvis der er brug for, at nogle af mine kolleger skal have tid til at lave andre opgaver. Endvidere præsenterer jeg biblioteket både lokalt og nationalt.

En bog, Lene vil anbefale

”Brødrene Løvehjerte” af Astrid Lindgren fra 1973. Det er den bog, jeg har læst flest gange, en bog der vil følge mig hele livet. Det var den bog, der åbnede mine øjne for, at tekster kan skabe bro til andre universer, til andre verdener, en bog fyldt med fantasi og store følelser. Jeg kan huske, at da min far læste den højt første gang for mig og min bror, begyndte han at græde. På min udgave af bogen står der påskrevet ”15.03.1974 og 47.90 kr.”

Sidste blogindlæg

Ingen nyheder