Martin Minka Jensen

Formidler
Bibliotek:
Telefon:
87 10 68 78
Afdeling:
Team OPLEVELSE

Jeg er ansat som formidler på Randers Bibliotek i Team Oplevelse og har bibliotekarvagter på Hovedbiblioteket.

Jeg har studeret Historie og Æstetik og Kultur, hvilket jeg sætter i anvendelse ved at arbejde med projekter på Randers Bibliotek.

I særdeleshed arbejder jeg med at få skabt en øget borgerinddragelse samt skabe debat og samtale mellem mennesker. Folkebiblioteket er det perfekte sted for samtale, inddragelse og debat, da hele opgaven med oplysning og dannelse er bibliotekets fineste mål.

I sammenspil med mine dygtige kollegaer arbejder jeg på at gøre Randers Bibliotek til et sted der betyder noget for alle kommunens borgere.

 

 

Sidste blogindlæg

 • En dag så går solen sin runde uden mig

  NyhederFredag 17. august 2018af mm

  Den folkekære digter Benny Andersen er død, 88 år gammel. Som han selv siger i et af sine digte, så skal solen til at tage sin runde uden ham. Men der skal næppe herske nogen tvivl om, at solen aldrig vil udviske ham fra vore hjerter og vore hjerner.

  Læs mere
 • DR Romanprisen 2018

  NyhederTorsdag 3. maj 2018af mm

  Nu er det ved at være tid til en afgørelse om, hvilken bog der skal løbe med DR Romanprisen 2018. Her på Randers Bibliotek har vi haft en helt særlig optakt til netop denne pris. Forud for afgørelsen har ca. 14 personer været med i Randers Biblioteks DR Romanklub

  Læs mere
 • Kroppen er der altid - kroppen i litteraturen

  NyhederFredag 23. februar 2018af mm

  Kroppen er en evig inspiration til litteraturen forunderlige verden.

  Læs mere
 • Prins Henrik 11.06.1934 – 13.02.2018

  NyhederOnsdag 14. februar 2018af mm

  Hans Kongelige Højhed Prins Henrik sov tirsdag den 13. februar kl. 23.18 stille ind på Fredensborg Slot. Prinsen var omgivet af Hendes Majestæt Dronningen og de to sønner.

  Læs mere
 • Det (u)formulerede skrig

  NyhederTorsdag 11. januar 2018af mm

  Endelig har Torben Skjødt Jensen premiere på sin film om digteren og mennesket Michael Strunge. Han var digteren, der forsøgte at vise en generation af modløse men kreative og selvbevidste unge, der ikke havde nogen stemme i den offentlige mening, til Hr. og Fru. Danmark. Han blev, om han ville det eller ej, det (u)formulerede skrig, som punken var.

  Læs mere

Randers Bibliotek - Stemannsgade 2 - 8900 Randers - Telefon: 87 10 68 00 - hovedbiblioteket@randersbib.dk