Læsekredse

Kunne du tænke dig at blive en del af en læsekreds?

Fordele for læsekredse
Vi kan give din læsekreds bedre service, hvis du registrerer dig som læsekredsmedlem. Det betyder, at I kan deltage i særlige arrangementer, modtage tilbud eller andre fordele, som Randers Bibliotek tilbyder læsekredsene. 

De nyeste bøger i læsekredssæt
Nogle bøger kan skaffes i læsekredssæt. Det vil sige, at vi har ekstra mange eksemplarer af bogen, som kan lånes samlet til en læsekreds.

Specielt om bøger til læsekredse
Lån op til 15 eksemplarer af en bog og lån dem i 2 måneder. Bestil i god tid, så du er sikker på at få alle eksemplarerne af bogen til tiden. Bestil bøger, der er mere end ½ år gamle, nye bøger kan være svære at få fat i. Lån gennem din læsekredsleder, hver læsekreds har en ansvarlig person, som står for lån af læsekredsbøgerne.

Læsekreds om autisme

Landsforeningen Autisme, Kreds Østjylland og Randers Bibliotek starter en læsekreds om autisme, så har du lyst til at læse bøger om autisme (både romaner og fagbøger), så mød op i forhallen på Kulturhuset, Stemannsgade kl 17 d. 26. august, hvor vi går i i konferencelokalet på 2. sal, hvor vi har læseklub indtil kl 18. Den første bog, som vi skal læse hedder"Få dig dog et godt liv" af Louise Egelund jensen. Du skal selv sørge for at låne bogen eller købe den til den  første gang. De næste gange sørger biblioteket for at låne bøgerne. Og de næste gange er: 28. oktober og 16. december.

Hvis du kunne tænke dig at være med, så skal du kontakte Elisabeth Sørensen på mailen: valnodde@yahoo.dk