Mange mennesker synger på Randers Bibliotek

Masser af musik i julen på Randers Bibliotek

18.11.23
Julens toner fylder Randers Bibliotek i december 2023 med julemusikleg for de små, fællessang for sangfugle i alle aldre og en julekoncert med flere hundrede sangere.

Sang og musik hører julen til i lige så høj grad som træet, lysene og den udefinerbare stemning af glæde og forventning. På Randers Bibliotek kan man opleve julemusik i alverdens forskellige former, og alle arrangementer er gratis.

”Vi har julemusikleg for børn op til seks år, og en særlig juleudgave af den klassiske lytteklub for de 6 – 10-årige ’Musikken fortæller historie’ med medlemmer af Randers Kammerorkester. Og på de tre onsdage op til jul kan alle, der har lyst, møde op til julemorgensang på Hovedbiblioteket,” fortæller Peter Elmelund, biblioteksmusikant på Randers Bibliotek.

Den sædvanlige eftermiddagssang finder sted den sidste onsdag før jul, og her er der både klassiske og nyklassiske julesange på repertoiret. Et af årets musikalske højdepunkter i Kulturhuset falder også i december, hvor flere hundrede medlemmer af byens dygtige kor spreder varm julestemning med deres smukke stemmer og flotte harmonier.  

Nogle af julens musikarrangementer kræver tilmelding, og andre kan man blot møde op til. Se meget mere på bibliotekets hjemmeside randersbib.dk.