Inger, Peter og Signe

Randers Bibliotek: Syng med på sensommerens sange

17.08.23
Randers Bibliotek slår tonen an til efterårets eftermiddagssang på smukkeste vis med et udvalg af sensommersange fra Højskolesangbogen.

Æbler lyser rødt på træernes grene – høsten går ind. Går igennem skoven ganske alene – stille i sind.

Sensommervisen er fyldt med stemningsfuld lyrik om sommeren, der går på hæld og giver plads til de mørke tider. Onsdag d. 30. august løfter de smukke melankolske toner sig under glaspyramiden på Hovedbiblioteket i Randers, og alle er velkomne til at bidrage med deres egen stemme.

”Vi synger efteråret ind med sange af Grundtvig, Jeppe Aakjær og C.V. Jørgensen – og selvfølgelig nyklassikeren ’Sensommervise’, som de fleste kender. Der er kaffe på kanden, og man behøver ikke melde sig til,” siger biblioteksmusikant Peter Elmelund, der som sædvanlig står for det musikalske akkompagnement.

Denne gang er det de musikalske bibliotekarer Inger Nygaard Kaad og Signe Winther Brinkmann, der synger for.

Der er eftermiddagssang sidste onsdag i hver måned fra kl. 16.30 til 17.15 hele efteråret. Fællessangen er en af de mange uforpligtende fællesskaber, der findes på Randers Bibliotek, hvor alle kan deltage. Biblioteket har særlig fokus på ensomhed og fællesskab i efteråret 2023. Læs mere på hjemmesiden randersbib.dk.